Τα προϊόντα της Adobe - Ποια είναι και τι κάνει το καθένα: |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdIT0qZLB60r9OTIam6H6SehquYTLOucVwfVPiAOpyHffMD9viVLWfG-KinUqKfC4llWop01yPtiLq_drGw7O5eRzOWSFmm1ndri7Gkpr2r71c-9PIM1tWVQefh0Y_JI0n1bT70l_prGLx/s72-c/adobe+stuff.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Acrobat 9.0 Professional - (Αγγλικό):

Το Adobe Acrobat 9 Professional παρέχει βελτιωμένη χρηστικότητα, καθώς και νέα χαρακτηριστικά για την καλύτερη προστασία ευαίσθητων πληροφοριών και την ευκολότερη συλλογή και διαχείρηση δεδομένων.
Ακόμη, ενεργοποιήστε τα επιπλέον χαρακτηριστικά του Adobe Reader και επωφεληθείτε της ενσωμάτωσης με το νέο Acrobat Connect.

Μάθετε πως ο Acrobat 9 Professional μπορεί να σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας επικοινωνία και διανομή.

Ανά επαγγελματική κατηγορία:

Creative
Engineering
Finance
IT
Legal
Marketing

Ανά Βιομηχανία:

AEC
Education
Government
Manufacturing

Το νέο Adobe Acrobat 9 Pro βοηθά επιχειρήσεις και δημιουργικούς επαγγελματίες να επικοινωνούν και να συνεργάζονται αποτελεσματικότερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια με οποιονδήποτε, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.
Συγκεντρώστε διαφορετικό περιεχόμενο και δημιουργήστε ένα ενιαίο PDF Portfolio. Διαχειριστείτε εύκολα τα ηλεκτρονικά έγγραφα και τις προβολές τους και λάβετε την ανταπόκριση που ζητάτε.
Ακόμα μπορείτε να δημιουργήσετε και να μοιράσετε δυναμικές φόρμες για να συγκεντρώσετε πληροφορίες με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά των Adobe Acrobat 9 Pro Extended, Adobe Acrobat 9 Professional, Acrobat 9 Standard και Adobe Reader.

Acrobat 9 - Συγκριτικός Πίνακας (270.4 kB)

Δείτε επίσης τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Acrobat μοναδικό και ιδανικό για την καθημερινή σας ροή εργασίας

Χαρακτηριστικά Acrobat 9 (262.59 kB)

Acrobat Special Features (324.64 kB)

Εν όψει του νέου λειτουργικού της Microsoft, Windows 7, η Adobe μας ενημερώνει σε θέματα συμβατότητας του Acrobat 9.

Συμβατότητα του Acrobat 9 με τα Windows 7 (64.38 kB)

Δοκιμαστική έκδοση:

Adobe Flash Player


Adobe After Effects CS5 - (Αγγλικό):

Δημιουργήστε κινούμενα γραφικά και οπτικά εφέ με το στάνταρντ της βιομηχανίας
To Adobe After Effects CS5 παρέχει το πλούσιο οπτικό αποτέλεσμα που απαιτείται για να σας προσέξουν, στη σημερινή κουλτούρα των μέσων.
Χρησιμοποιώντας παραμετροποιήσιμα δημιουργικά εργαλεία, εργαστείτε αποτελεσματικά σε υψηλής ποιότητας projects με αυτή την εγγενώς 64-bit εφαρμογή. Επωφεληθείτε από την εκτεταμένη ενσωμάτωση με άλλες κυρίαρχες εφαρμογές της Adobe.
Είτε εργάζεστε σε ταινίες, σε εκπομπές, σε online ή φορητά μέσα, το After Effects σας επιτρέπει να δημιουργείτε συγκλονιστικά γραφικά και κινηματογραφικά οπτικά εφέ.

Πρωτότυπα εργαλεία σύνθεσης και animation:

– Δημιουργήστε υψηλής επίδοσης επικοινωνίες συνδυάζοντας κινούμενα στοιχεία, στατικές εικόνες και γραφικά, κείμενο και ήχο σε δισδιάστατο ή τρισδιάστατο χώρο και ύστερα εκπνεύστε ζωή σχεδόν σε οποιαδήποτε ιδιότητα του κάθε στοιχείου.

Απόκριση απόδοσης 64-bit:

– Εργαστείτε ευκολότερα με συνθετότερα έργα και δείτε μακροσκελέστερες προεπισκοπήσεις στη RAM, χάρις στην εγγενή υποστήριξη 64-bit λειτουργικών συστημάτων. Το βελτιωμένο disk caching, σας επιτρέπει να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο περιμένοντας και περισσότερο χρόνο δημιουργώντας.

Απαράμιλλη ενσωμάτωση με κυρίαρχες εφαρμογές Adobe:

– Απολαύστε μια ενοποιημένη ροή εργασίας με υποστήριξη εικόνων και τύπων layers Adobe Photoshop®. Μετακινηθείτε εύκολα μεταξύ του After Effects
και του Adobe Premiere Pro® CS5. Εξάγετε projects για βελτιστοποίηση στο Adobe Flash® Professional CS5.

Απεριόριστες δημιουργικές επιλογές:

– Επεξεργαστείτε κινούμενες και στατικές εικόνες, χρησιμοποιώντας εκατοντάδες εφέ που στυλάρουν, παραμορφώνουν, διασκορπίζουν και άλλα πολλά. Συνδυάστε εφέ για να δημιουργήσετε οπτικά εφέ βεληνεκούς Hollywood. Δημιουργήστε πλέγματα, ραδιοφωνικά κύματα, σωματίδια και άλλα.

Δημιουργία και animation κειμένου και διανυσματικών γραφικών:

– Δημιουργήστε κείμενο και διανυσματικά γραφικά, χρησιμοποιώντας οικεία εργαλεία Adobe και δώστε ζωή σε αυτά τα στοιχεία, για να δημιουργήσετε πρωτότυπα κινούμενα γραφικά.

Εύληπτα εργαλεία μασκαρίσματος και εξαγωγής χρώματος, συμπεριλαμβανομένου του νέου Adobe Roto Brush:

– Ελέγξτε ποια μέρη ενός layer θα είναι ορατά, σχεδιάζοντας και κινώντας μάσκες. Το νέο, επαναστατικό εργαλείο Roto Brush διαχειρίζεται εργασίες που απαιτούν rotoscoping, σε ένα μικρό μέρος του απαιτούμενου χρόνου.
Αφαιρέστε μπλε και πράσινα φόντα με το βραβευμένο Keylight.

Πρότυπες ρυθμίσεις και εργαλεία εκμάθησης που εξοικονομούν χρόνο:

– Ξεκινήστε άμεσα να δίνετε ζωή σε κείμενο, να κατασκευάζετε συνθετικά σκηνικά και πολλά περισσότερα με τα Animation Presets. Χρησιμοποιήστε το Brainstorm για να πειραματιστείτε και να βελτιστοποιήσετε τα σχέδιά σας.
Μάθετε γρήγορα με το help, τα tool tips και εκπαιδευτικές πηγές στο web.

Ισχυρά χειριστήρια κίνησης:

– Εφαρμόστε ρεαλιστικό θόλωμα κίνησης. Χρησιμοποιήστε το Timewarp για να επιβραδύνετε και να επιταχύνετε τη λήψη σας. Απομακρύνετε ανεπιθύμητη κίνηση με το Motion Stabilizer ή αντιστοιχίστε επακριβώς την κίνηση μιας λήψης με το mocha για το After Effects CS5.

Επαγγελματικά αποτελέσματα σχεδόν για οποιοδήποτε τύπο μέσου:

– Διαθέστε τη δουλειά σας οπουδήποτε. Η συμβατότητα με μια εκτενή λίστα μορφών εξαγωγής, σας επιτρέπει να παράγετε κινούμενο περιεχόμενο για οποιοδήποτε σχεδόν μέσο, από ταινίες και εκπομπές, έως και web και φορητές συσκευές.

Υψηλής πιστότητας χρώμα:

– Αποκτήστε ακριβές και προβλέψιμο χρώμα στο After Effects με υποστήριξη για χρώμα high dynamic range (32-bit-per-channel floating point), συμπεριλαμβανομένων των αρχείων Pro EXR, ICC-based χρώματος και νέων ευρετηρίων χρώματος (LUTs).

Adobe After Effects CS5


Adobe Audition 3 WIN - Αγγλικό:

Το λογισμικό Adobe® Audition® 3 αποτελεί την ολοκληρωμένη λύση για την εγγραφή, μίξη, επιμέλεια και mastering ήχου. Είτε δημιουργείτε τη δική σας μουσική, εγγράφετε και μιξάρετε ένα project, παράγετε ένα διαφημιστικό spot, βελτιώνετε τον ήχο για μια ταινία ή επιμελείστε το soundtrack για μια επαγγελματική παρουσίαση, το Adobe® Audition® 3 σας παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για τον καλύτερο δυνατό ήχο. Εγγράψτε με τη δυναμική, ευέλικτη, low-latency μηχανή μίξης. Δημιουργήστε και ταξινομήστε ήχο DVD και HD, βελτιστοποιήστε παραγωγές με εργαλεία και εύχρηστα χαρακτηριστικά διόρθωσης ήχου.

Εγγραφή και μίξη ηχητικών clips:

- Εγγράψτε υψηλής ποιότητας mono ή stereo ηχητικά αρχεία και εργαστείτε σε περισσότερα από ένα αρχεία κάθε φορά. Αντιστοιχίστε τα επίπεδα έντασης σε ένα clip ή σε περισσότερα αρχεία ήχου.

Επεξεργασία ήχου:

- Χρησιμοποιήστε ακριβή εργαλεία για αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση, απόσβεση και για να επιμηκύνετε τα ηχητικά στοιχεία. Η κοινή επεξεργασία πραγματοποιείται άμεσα με τα on-clip εργαλεία και η οπτική ενημέρωση σάς πληροφορεί για τις αλλαγές σε κάθε βήμα.

Adobe Creative Suite ενσωμάτωση και ροή εργασίας:

- Μεταφερθείτε απευθείας στο Soundbooth από τα Adobe Flash CS4 Professional, Adobe Premiere Pro CS4 ή Adobe After EffectsR CS4. Μπορείτε να μοιραστείτε με ευκολία το ASND έγγραφο με τα, Flash Professional, Adobe Premiere Pro και After Effects.

Soundbooth Scores και ηχητικά εφέ μέσω Resource Central:

- Αποκτήστε πρόσβαση στις ενημερώσεις αναφορικά με τα προϊόντα και τα σεμινάρια χρησιμοποιώντας το Resource Central πάνελ. Ξεκινήστε δυναμικά τις εργασίες σας με Soundbooth Scores και ηχητικά εφέ που διατίθενται στο διαδίκτυο.

Γρήγορος ηχητικός καθαρισμός:

- Χρησιμοποιήστε δυναμικά, με ακρίβεια δείγματος εργαλεία, για να καθαρίσετε και να βελτιώσετε τα ηχητικά δεδομένα σας. Η κοινή επεξεργασία πραγματοποιείται με απίστευτη ευκολία με τα on-clip εργαλεία και η οπτική ενημέρωση σας πληροφορεί για τις αλλαγές σε κάθε βήμα.

Υποστήριξη πολλαπλών καναλιών:

- Εργαστείτε σε περισσότερα από ένα mono ή stereo αρχεία κάθε φορά. Μετά από έντονη απαίτηση πολλών χρηστών του Soundbooth CS4, η υποστήριξη πολλαπλών καναλιών σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ήχους με συνδυασμό πολλαπλών clips και να κάνετε μίξη διάφορων καναλιών και κομματιών.

Adobe Sound Document (ASND) format αρχείου:

- Το νέο Adobe Sound Document, συλλέγει πολλαπλά κομμάτια σε ένα ASND αρχείο, το οποίο μπορεί εύκολα να διαμοιραστεί στα Adobe Premiere Pro CS4, Flash CS4 Professional ή After Effects CS4 χωρίς να χρειάζεται να τροποποιηθούν τα αρχικά αρχεία.

Keyframing έντασης:

- Ρυθμίστε με ευκολία την ένταση των διαλόγων και ηχητικών εφέ ή προσαρμόστε την ένταση του ήχου κατά μήκος του χρόνου.

Αυτόματη διόρθωση έντασης:

- Αντισταθμίστε την ένταση με ένα κλικ ή χρησιμοποιήστε τη νέα λειτουργία αντιστοιχίας έντασης, για να αντιστοιχίσετε γρήγορα την ένταση πολλών κομματιών με ένα άλλο ή απλά με ένα προκαθορισμένο επίπεδο έντασης.

Προεπισκόπηση συμπίεσης MP3:

- Επισκοπήστε την ποιότητα ήχου διαφορετικών ρυθμίσεων συμπίεσης MP3, και δείτε το νέο μέγεθος του αρχείου πριν εφαρμόσετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις συμπίεσης, για να πετύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Δυνατότητες επεξεργασίας:

- Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες της στιγμιαίας αποκοπής, αντιγραφής και επικόλλησης καθώς και τα on-clip εργαλεία επεξεργασίας, όπως trim, fade και ελέγχου έντασης. Η βελτιωμένη φασματική επεξεργασία σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε οπτικά τον ήχο σας.

Δοκιμαστική έκδοση:

Adobe Audition 3


Adobe Contribute CS5 - (Αγγλικό):

Δημιουργήστε γρήγορα και επεξεργαστείτε σελίδες web, συνεργατικά, με έναν εύκολο σε χρήση WYSIWYG HTML επεξεργαστή, χωρίς να γράφετε κώδικα.
Το Adobe Contribute CS5 σας επιτρέπει την in-browser επεξεργασία κειμένου, εικόνων και CSS, για συγγραφείς περιεχομένου, καθώς και για drag-and-drop εισαγωγή αρχείων FLV, SWF και PDF.
Οι διευθυντές μπορούν τώρα να ενθαρρύνουν την κατασκευή δημιουργικού περιεχομένου web, ενώ θα ελέγχουν εύκολα τη ροή εργασίας, την επισκόπηση και τις διαδικασίες εκδόσεων, προκειμένου να παράγουν στατικά ή δυναμικά web-sites, δημοσιεύσιμα με ένα κλικ.

Αληθινό WYSIWYG web authoring:

— Επιτρέπει στους συγγραφείς περιεχομένου να βλέπουν τα αποτελέσματα της επεξεργασίας τους και τις προσθήκες τους, άμεσα, με το βελτιωμένο CSS rendering, χωρίς να γράφουν κώδικα ή να χρησιμοποιούν HTML. Το Contribute ανανεώνει άμεσα τις επεξεργασίες σε XML περιεχόμενο και Spry widgets.

Δημοσίευση με συνεργασία:

– Εδραιώστε διαδικασίες δημοσίευσης με συνεργασία για τη συγγραφή, αναθεώρηση και δημοσίευση του περιεχομένου. Ορίστε διαφορετικά μονοπάτια αναθεώρησης σε επίπεδο προτύπου εγγράφου, είτε με μια μόνο έγκριση, για μια εσωτερικής χρήσης σελίδα ή πολλαπλές υπογραφές για μια δημόσια σελίδα.

Προκαθορισμένοι τύποι περιεχομένου:

– Ορίστε τύπους περιεχομένου που καθορίζουν το πρότυπο σχεδίασης και αναθεωρήστε διαδικασίες που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αυτόματα όταν δημιουργείται μια νέα σελίδα για αυτό τον τύπο περιεχομένου. Ο τύπος περιεχομένου μπορεί να είναι HTML ή ΧML.

Επεξεργασία αρχείου XML:

– Επεξεργαστείτε περιεχόμενο αρχείου XML χωρίς να ανοίξετε επεξεργαστή XML. Επεξεργαστείτε εύκολα Spry data sets και άλλες σελίδες που αποδίδουν περιεχόμενο από αρχεία XML ή δυναμικά XML-based sites, κάνοντας επεξεργασία στο αντίστοιχο αρχείο XML.

Υποστήριξη Rich media:

- Σύρετε και αφήστε εύκολα εικόνες, αρχεία FLV και SWF ή PDF στις σελίδες σας. Το Contribute μεταφορτώνει αυτόματα, όλα τα εξαρτώμενα αρχεία στο web server όταν οι σελίδες δημοσιευθούν στις προκαθορισμένες τοποθεσίες.

Δυναμική επεξεργασία website:

– Προσθέστε περιεχόμενο σε δυναμικά websites, που βασίζονται στα Movable Type, TypePad ή WordPress. Απλώς καθορίστε τη σύνδεση του Contribute με τις απαραίτητες ρυθμίσεις και το περιεχόμενο είναι άμεσα διαθέσιμο για αναβάθμιση.

Cross-browser προεπισκόπηση:

– Επιβεβαιώστε την όψη των αναβαθμισμένων σελίδων σε πολλαπλούς browsers στα Windows®. Προεπισκοπήστε τις επεξεργασμένες σελίδες σε οποιοδήποτε εγκατεστημένο browser. Οι χρήστες Windows μπορούν να βλέπουν τρεις browsers ταυτόχρονα με συγχρονισμένη πλοήγηση και δυνατότητα σύγκρισης πλάι-πλάι.

Επεξεργασία Spry widget:

- Επεξεργαστείτε οποιοδήποτε περιεχόμενο περιέχεται σε μια ποικιλία Spry widgets, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων μέσα σε accordion, tabbed και collapsible panels. Αλλάξτε τις ιδιότητες όπως τα panel transition animation effects.

Αναζήτηση και αντικατάσταση σε πολλαπλές σελίδες:

– Χρησιμοποιήστε τη βελτιωμένη δυνατότητα αναζήτησης και αντικατάστασης για να αναβαθμίσετε πληροφορίες σε πολλαπλές ανοιχτές πρόχειρες σελίδες. Ενοποιήστε τη διαδικασία αναβάθμισης ολοκληρώνοντας μια άλλοτε κοπιαστική εργασία, μέσα σε λίγα λεπτά.

Υποστήριξη Subversion:

– Επαναφέρετε σελίδες σε προηγούμενη αποθηκευμένη κατάσταση, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη ιδιότητα rollback ή το Subversion, που υποστηρίζεται στο Contribute CS5.
(Το Subversion δεν περιλαμβάνεται στο Contribute CS5. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.)

Υποστήριξη Image hotspot:

- Δημιουργήστε πολλαπλά links σε διαφορετικά κομμάτια μιας εικόνας με την ενσωματωμένη WYSIWYG (What You See Is What You Get) υποστήριξη hotspot. Σχεδιάστε ένα ή περισσότερα hotspots σε οποιαδήποτε εικόνα και προσθέστε εναλλακτικό κείμενο και URLs για άμεση αλληλεπίδραση.

Ενσωμάτωση αρχείων SWF και FLV:

– Εισάγετε αρχεία SWF και FLV και το Contribute δημιουργεί κώδικα συμβατό με τα web-standards, συμβατό με τον κώδικα που δημιουργείται στο Adobe Dreamweaver® CS5. Αυτό βοηθά στην εξασφάλιση συμβατότητας περιεχομένου με τον Adobe Flash® Player, ενώ επιτρέπει τη συγγραφή στο Contribute με drag-and-drop.

Επεξεργασία αρχείου με Server Side Includes:

- Επιτρέψτε στους συγγραφείς να επεξεργάζονται αρχεία με Server Side Includes (SSI). Οι συγγραφείς μπορούν να επιλέγουν αρχεία SSI από μια λίστα χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζουν τη διαδρομή του αρχείου.
Μετατρέψτε περιεχόμενο HTML στο αρχείο SSI με το Contribute.

Δοκιμαστική έκδοση:

Adobe Contribute CS5


Adobe Design Premium CS5 - (Αγγλική):

Η Adobe Creative Suite 5 Design Premium σας παρέχει νέα, ανανεωμένα δημιουργικά εργαλεία μαζί με τη δυνατότητα ταχύτερης απόδοσης των ιδεών σας για έντυπα και δημιουργία διαδραστικού περιεχομένου χωρίς να χρειάζεται να γράψετε κώδικα. Επιπλέον η Design Premium ενσωματώνεται με τις Adobe CS Live online services*, ώστε να να μεγιστοποιείται ο σχεδιαστικός σας χρόνος, ενοποιώντας τις απαραίτητες, μη σχεδιαστικές σας εργασίες.

* Οι υπηρεσίες Adobe CS Live online προσφέρονται δωρεάν για για περιορισμένο χρόνο. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση για λεπτομέρειες:

Το ιδανικό σετ εργαλείων για σχεδιαστές:
¨
- Εργαστείτε με τις τελευταίες εκδόσεις των επαγγελματικών σχεδιαστικών εφαρμογών για να παραδώσετε καινοτόμες ιδέες για έντυπα, διαδίκτυο, διαδραστικό περιεχόμενο και φορητές συσκευές.

Προηγμένης τεχνολογίας επεξεργασία εικόνας:

- Χρησιμοποιήστε το στάνταρντ της βιομηχανίας, το Adobe Photoshop CS5 Extended, για να επεξεργαστείτε, να ελέγξετε και να τελειοποιήσετε τις εικόνες σας για έντυπα, διαδίκτυο, διαδραστικό περιεχόμενο, ψηφιακά έγγραφα και φορητές συσκευές.

Τρισδιάστατες (3D) δημιουργικές δυνατότητες:

- Προσθέστε γρήγορα βάθος και δημιουργήστε ασυνήθιστα εφέ χρησιμοποιώντας τα εργαλεία τρισδιάστατης επεξεργασίας του Photoshop CS5 Extended. Δημιουργήστε ελκυστικά 3D λογότυπα και καλλιτεχνήματα από κείμενο και σχήματα και επεξεργαστείτε, τελειοποιείστε και χρωματίστε απευθείας στα 3D μοντέλα.

Ευπροσάρμοστα γραφικά για έντυπα, διαδίκτυο, διαδραστικό περιεχόμενο και φορητές συσκευές:

- Κατασκευάστε, ανεξαρτήτου ανάλυσης γραφικά που μπορούν να ενσωματωθούν στα έργα σας και να διανεμηθούν σε ένα μεγάλο εύρος μέσων, με το Adobe Illustrator CS5.

Αποτελεσματική, υψηλής ποιότητας σχεδίαση και παραγωγή εντύπων:

- Σχεδιάστε, κάντε ποιοτικό προεκτυπωτικό έλεγχο (preflight) και απολαύστε τη δυνατότητα παραγωγής σε ένα πλήθος έντυπων υλικών με το Adobe InDesign CS5.
Η δυνατότητα του ακριβούς ελέγχου στην τυπογραφία, τα ενσωματωμένα εργαλεία για δημιουργικά εφέ και το διαισθητικό περιβάλλον σχεδίασης, σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικά layouts γρηγορότερα από ποτέ.

Δυναμικά ψηφιακά έγγραφα:

- Προσθέστε ελκυστικά διαδραστικά περιεχόμενα, animation, βίντεο και ήχο στα ψηφιακά σας έγγραφα και παρουσιάσεις με το InDesign CS5. Εξάγετε έγγραφα κατευθείαν από το InDesign σε μορφή SWF για να εμφανίζονται με τον Adobe Flash Player.
Επεκτασιμότητα περιεχομένου InDesign σε φορητές συσκευές, διαδίκτυο και συσκευές

Aνάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων (eBook ):

- Επεκτείνετε τη χρήση των περιεχομένων των InDesign εγγράφων σας, στο Adobe Flash Professional CS5, διατηρώντας την πιστότητα των σχεδίων σας, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε πολύπλοκη αλληλεπίδραση και animation. Χρησιμοποιήστε την εντολή Export του Dreamweaver ώστε να ενσωματώσετε το περιεχόμενο σε έγγραφα InDesign, σε διαδικτυακές σελίδες ή προετοιμάστε InDesign σελίδες για ανάγνωση σε συσκευές όπως τα Apple iPad, Barnes & Noble nook και Sony eBook, εξάγοντας σε EPUB format.

Ευέλικτη ροή εργασίας PDF:

- Χρησιμοποιήστε το Adobe Acrobat 9 Pro για να συνδυάσετε έγγραφα PDF και να συγκεντρώσετε layouts, σχέδια, εικόνες,animation, ταινίες, ήχο και άλλα αρχεία σε ένα μόνο αρχείο PDF Portfolio. Επιπρόσθετα, εφαρμόστε εκτεταμένους preflight ελέγχους και αυτόματη διόρθωση για αξιόπιστο αποτέλεσμα παραγωγής εκτύπωσης.

Δημιουργία διαδραστικού περιεχομένου χωρίς συγγραφή κώδικα, με τη χρήση του νέου Adobe Flash Catalyst CS5:

— Ξεκινήστε με τη σχεδίαση στο Photoshop ή στο Illustrator και χρησιμοποιήστε το Flash Catalyst για να τη μεταμορφώσετε σε υψηλής ποιότητας διαδραστικό περιεχόμενο για ιστοσελίδες, περιβάλλοντα εργασίας (user interfaces) και εφαρμογές. Το Flash Catalyst σας παρέχει τη δυνατότητα να καθορίζετε buttons, scroll bars, sliders, page transitions, video players και άλλα, χωρίς να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα.

Δημιουργία πρότυπων ιστοχώρων και εφαρμογών με το Fireworks CS5:

- Δώστε νέα αξία σε υλικά από το Photoshop και το Illustrator, δημιουργώντας PDF ή HTML συνθέσεις και στη συνέχεια εξαγάγετε τα τελικά σχέδια για ανάπτυξη με τα Adobe Dreamweaver, Flash Professional ή or Flash Catalyst.

Δημιουργία εντυπωσιακών διαδραστικών εμπειριών με το Adobe Flash Professional CS5:

- Παραδώστε εκπληκτικές διαδραστικές εμπειρίες όπως microsites και παιχνίδια που παρουσιάζονται συνεκτικά στους υπολογιστές, τους browsers, και τις φορητές συσκευές. Εισαγάγετε το σχέδιό σας από το Photoshop, το Illustrator ή το InDesign και στη συνέχεια προσθέτετε αλληλεπίδραση και κίνηση με το Flash Professional, για να δώσετε «ζωή» στο σχέδιό σας.

Κατασκευή ιστοχώρων και εφαρμογών βασισμένων σε διαθνή πρότυπα:

– Σχεδιάστε, αναπτύξτε και διατηρήστε σε διεθνή πρότυπα, ιστοχώρους και εφαρμογές, με το Dreamweaver CS5. Ξεκινήστε τη σχεδίασή σας με τα ενσωματωμένα πρότυπα σελίδων χρησιμοποιώντας CSS, και δείτε την εργασία σας οπτικά στο Design
View ή επεξεργαστείτε κώδικα, απευθείας στο Code View.

Δοκιμάστε το περιεχόμενο για φορητές συσκευές:

-Σχεδιάστε, επιθεωρήστε και δοκιμάστε τα πλούσια σε μέσα και ΗΤΜL περιεχόμενά σας, για ένα μεγάλο εύρος συσκευών από κινητά τηλέφωνα σε παιχνιδομηχανές και τηλεοπτικές οθόνες. Δημιουργήστε εύκολα και μοιραστείτε τα στιγμιότυπα των οθονών με συνάδελφους σχεδιαστές ή πελάτες για περισσότερες σχεδιαστικές ιδέες.

Ενσωμάτωση με τις Adobe CS Live online services* Εκμεταλλευθείτε τη δύναμη της σύνδεσης με το διαδίκτυο με το λογισμικό που χρησιμοποιείτε καθημερινά για να εξοικονομήσετε χρόνο ενοποιώντας τις καθημερινές σας εργασίες όπως ο σχολιασμός των σχεδίων σας, η προεπισκόπηση των ιστοσελίδων σας και η συνεργασία συγγραφής περιεχομένου.
* Οι υπηρεσίες Adobe CS Live online προσφέρονται δωρεάν για περιορισμένο χρόνο. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση για λεπτομέρειες.

Διαχείριση οπτικών μέσων:

– Βρείτε γρήγορα τα αρχεία που αναζητάτε, χρησιμοποιώντας τα thumbnails (μικρογραφίες) τους αντί των ονομάτων των αρχείων, με το Adobe Bridge. Βρείτε και τοποθετήστε τα αρχεία χωρίς να φύγετε από το σχεδιαστικό σας πρόγραμμα χρησιμοποιώντας τη Adobe Mini Bridge, εύκολα προσβάσιμη μέσα από το Photoshop CS5 Extended και το InDesign CS5.

Adobe Community Help:

—Βρείτε τις ακριβείς απαντήσεις που χρειάζεστε, χρησιμοποιώντας την οnline μηχανή αναζήτησης, προσβάσιμη μέσα από οποιαδήποτε εφαρμογή της Design Premium. Περιεχόμενο που μπορείτε να αναζητήσετε περιλαμβάνει τη Βοήθεια σε βάθος από την Adobe για ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εφαρμογής και επιπλέον περιεχόμενα της Adobe και τρίτων κατασκευαστών από εμπειρογνώμονες.

Συνεκτικό περιβάλλον εργασίας Adobe:

— Εργαστείτε γρήγορα και διαισθητικά χάρη στο συνεκτικό περιβάλλον εργασίας, προσβάσιμο από όλες τις CS5 Design Premium εφαρμογές. Απολαύστε γρηγορότερη εκμάθηση των εφαρμογών και εστιάστε περισσότερο στην τέχνη του σχεδιασμού σας.

Συμβατότητα με τα τελευταία λειτουργικά συστήματα:

— Εκμεταλλευθείτε τη δύναμη και την απόδοση των τελευταίων λειτουργικών συστημάτων της Apple και Microsoft. Απολαύστε την 64-bit υποστήριξη στο Photoshop Extended για ταχύτερη επεξεργασία εικόνας και στις δύο πλατφόρμες.

Δοκιμαστική έκδοση:

Adobe Design Premium CS5


Adobe Dreamweaver CS5 - (Αγγλικό):

Το Adobe® Dreamweaver® CS5 δίνει τη δυνατότητα σε σχεδιαστές και προγραμματιστές να αναπτύξουν διαδικτυακούς τόπους, με βάση τα διεθνή στάνταρντ, με σιγουριά. Αναπτύξτε με το υπάρχον σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σας, όπως WordPress, Joomla!, και Drupal και σχεδιάστε παραγωγικά, με εργαλεία επιθεώρησης CSS και βελτιωμένες λειτουργίες Live View. Απολαύστε ταχύτατη και ακριβή δοκιμή συμβατότητας για τους browsers, χάρις στην ενσωμάτωση με το Adobe BrowserLab, μια νέα υπηρεσία Adobe CS Live online. Απλοποιήστε την ανάπτυξη σύνθετων δικτυακών τόπων με ενσωματωμένη υποστήριξη για το Subversion και παροχή βοήθειας, για κώδικα παραμετροποιήσιμης PHP. Οι υπηρεσίες CS Live online παρέχονται δωρεάν για περιορισμένο χρόνο – επισκεφθείτε την σελίδα εδώ για λεπτομέρειες.

Ενσωματωμένη υποστήριξη συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου (CMS):

– Απολαύστε υποστήριξη συγγραφής και δοκιμών για το υπάρχον σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σας, όπως WordPress, Joomla!, και Drupal. Τα Δυναμικά Σχετιζόμενα Αρχεία σας παρέχουν απευθείας πρόσβαση στα αρχεία που σχετίζονται με μια σελίδα, ακόμα και για δυναμικές σελίδες, και το Live View Navigation παρέχει ακριβείς προεπισκοπήσεις δυναμικών εφαρμογών.

CSS inspection:

– Δείτε οπτικά το box model του CSS, λεπτομερώς, χωρίς να διαβάσετε κώδικα ή να απαιτούνται ξεχωριστές βοηθητικές εφαρμογές. Μετακινήστε τον κέρσορα πάνω από στοιχεία μπλοκ στο Live View για να δείτε την υπέρθεση και τα συμφραζόμενά τους στο CSS, αντί να χρησιμοποιήσετε τον Tag Selector.

Ενσωμάτωση με το Adobe BrowserLab:

– Προεπισκοπήστε δυναμικές ιστοσελίδες και τοπικό περιεχόμενο με πολλαπλές γραφικές αναπαραστάσεις, διαγνωστικά και εργαλεία σύγκρισης, μέσα από την ενσωμάτωση με το Adobe BrowserLab, μια νέα υπηρεσία Adobe CS Live online, που δοκιμάζει περιεχόμενο μεταξύ διαφόρων browsers και λειτουργικών συστημάτων, με ταχύτητα και ακρίβεια. Οι υπηρεσίες CS Live online παρέχονται δωρεάν για περιορισμένο χρόνο – επισκεφθείτε το www.adobe.com/go/cslive για λεπτομέρειες.

Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ιδιοτήτων CSS:

– Απενεργοποιήστε και ξααενεργοποιήστε γρήγορα και εύκολα, ιδιότητες CSS, απευθείας από το CSS Styles panel. Ελαττώστε την ανάγκη χειροκίνητης επεξεργασίας κώδικα CSS, είτε αυτός βρίσκεται εμβόλιμα σε ένα στοιχείο της σελίδας, είτε στο head της σελίδας, είτε σε εξωτερικό αρχείο CSS.

Βελτιωμένη υποστήριξη για το Subversion:

– Διαχειριστείτε τα αρχεία του δικτυακού σας τόπου πιο αποτελεσματικά, σε περιβάλλοντα ελέγχου έκδοσης, σε συνεργασία με συνεργάτες σας, με τη βελτιωμένη υποστήριξη για το Subversion. Μετακινήστε, αντιγράψτε και διαγράψτε αρχεία τοπικά, όπως θα κάνατε με ένα στατικό δικτυακό τόπο, και ύστερα συγχρονίστε τις αλλαγές με τον απομακρυσμένο χώρο αποθήκευσης SVN.

Υποβοήθηση κώδικα για εξατομικευμένη PHP class:

– Προβάλετε σωστή σύνταξη για εξατομικευμένες λειτουργίες PHP, που θα σας βοηθήσει να γράψετε κώδικα με μεγαλύτερη ακρίβεια. Χτίστε και διατηρήστε εφαρμογές ταχύτατα, και λάβετε απευθείας ενημέρωση σε βασικές λειτουργίες, μεθόδους και αντικείμενα PHP, με τη δυναμική υποβοήθηση κώδικα PHP.

Site-specific υποβοήθηση κώδικα:

– Επωφεληθείτε από την υποβοήθηση κώδικα σε δικά σας αρχεία και τοποθεσίες στο Dreamweaver® CS5, ενεργοποιώντας βελτιωμένη υποβοήθηση κώδικα για τις υπάρχουσες third-party PHP βιβλιοθήκες και συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, όπως WordPress, Drupal, και Joomla!.

Βελτιωμένες CSS starter pages:

– Ξεκινήστε γρήγορα τη σχεδίαση ιστοσελίδων με βάση τα διεθνή στάνταρντ, με αναβαθμισμένα και απλοποιημένα CSS Starter Layouts. Με μια ευρύτερη ποικιλία για να επιλέξετε, τα νέα πρότυπα έγγραφα περιλαμβάνουν αναπτυσσόμενες τεχνικές CSS και εύληπτους επιλογείς και κανόνες.

Απλός προσδιορισμός δικτυακού τόπου:

– Προσδιορίστε ένα δικτυακό τόπο σε λιγότερα βήματα, με το ανασχεδιασμένο πλαίσιο διαλόγου Site Definition, στο Dreamweaver CS5.
Προσθέστε πολλαπλούς servers με τις δικές σας ονομασίες για να αξιοποιήσετε δοκιμαστικούς, δικτυακούς ή άλλους τύπους sites.

Ενσωμάτωση με το Business Catalyst®:

- Εκμεταλλευτείτε την ενσωμάτωση μεταξύ του Dreamweaver και της νέας online υπηρεσίας Adobe Business Catalyst (διατίθεται ξεχωριστά) για να παραδίδετε ισχυρές online επιχειρήσεις χωρίς προγραμματισμό.

Δοκιμαστική έκδοση:

Adobe Dreamweaver CS5


Adobe Fireworks CS5 - (Αγγλικό):

Δημιουργήστε εκφραστικά γραφικά οθόνης για σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, με το Adobe® Fireworks® CS5. Σχεδιάστε websites, περιβάλλοντα εργασίας ή πλούσιες εφαρμογές , χρησιμοποιώντας εργαλεία διανυσμάτων και bitmap μαζί. Εισάγετε υλικά από το Adobe Photoshop® ή το Illustrator® και εξάγετε σε HTML και CSS, σε Adobe Flash® Catalyst™ ή στο Adobe AIR® runtime. Βελτιστοποιήστε το τελικό σχέδιο με τις κορυφαίες εφαρμογές γραφικών της βιομηχανίας.

Συνδυάστε τη δύναμη των εργαλείων διανυσμάτων και bitmap:

– Σχεδιάστε με εργαλεία διανυσμάτων και bitmap μαζί, για να επιτύχετε βέλτιστη εικονογράφηση γρήγορα. Απολαύστε ακρίβεια pixel που αντιστοιχεί στις απαιτήσεις σας για ανάλυση, χρησιμοποιώντας γραφικά εργαλεία που σχεδιάστηκαν για εξαγωγή στην οθόνη.

Παράγετε καλύτερα γραφικά οθόνης, ταχύτερα:

– Σχεδιάστε πλούσια, διαδραστικά γραφικά οθόνης, σε λιγότερα βήματα. Δημιουργήστε και ονομάστε τα slices αποτελεσματικά, και παραδώστε υψηλής ποιότητας γραφικά, βελτιστοποιημένα για το web και μια πλειάδα από συσκευές.

Σχεδιάστε μια φορά για πολλαπλές πλατφόρμες:

– Βελτιστοποιήστε γρήγορα, σχέδια για δικτυακούς τόπους, πλούσιες εφαρμογές και φορητές συσκευές. Επεξεργαστείτε τα υλικά από άλλες εφαρμογές γραφικών, με το Fireworks, για ευρύτερη εφαρμογή.
Ενσωματώστε τις αναθεωρήσεις πελατών στη διαδικασία σχεδίασης.

Εκτεταμένες βελτιώσεις απόδοσης:

– Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα με ταχύτερη απόδοση, ένα αναβαθμισμένο σετ εργαλείων και μεγαλύτερο έλεγχο στην τοποθέτηση των pixels. Μια βελτιωμένη ροή εργασίας για τη σχεδίαση και τα πρωτότυπα, παρέχει ομαλή και συνεκτική λειτουργία.

Απόδοση ακρίβειας pixel:

– Διατηρήστε τα σχέδιά σας ευκρινή σε μια μεγάλη ποικιλία αναλύσεων οθόνης με την απόδοση ακρίβειας pixel. Βελτιωμένος προσδιορισμός, σημαίνει ότι τα αντικείμενα σε διανυσματική ή bitmap μορφή, εμφανίζονται ευκρινέστερα, ακόμα και κατά τη μετατροπή από τη μια μορφή στην άλλη.

Υποστηριζόμενες ροές εργασίας με πλούσιες εφαρμογές:

– Εξάγετε αντικείμενα, σελίδες ή ολόκληρα έγγραφα σε εφαρμογές της οικογένειας Adobe Flash®, για να αναπτύξετε αλληλεπίδραση. Το XML-based FXG format εξαγωγής, βοηθά να διασφαλίσετε ότι οι δημιουργίες των πλούσιων εφαρμογών σας μετατρέπονται με ακρίβεια και είναι έτοιμες για εφαρμογή αλληλεπίδρασης.

Βελτιώσεις επεκτασιμότητας:

– Εξατομικεύστε scripts για εξαγωγή, δέσμες ενεργειών και FXG formats με τη διευρυμένη επεκτασιμότητα του API. Αυξήστε την παραγωγικότητα και τον έλεγχο, προσδιορίζοντας το εξαγόμενο κατ’απαίτηση σε αυτοματοποιημένη δέσμη ενεργειών.
Πρότυπα έγγραφα σχεδίασης – Αποθηκεύστε συχνά χρησιμοποιούμενα σχέδια ως πρότυπα που μπορούν να βοηθήσουν στη γρήγορη εκκίνηση ενός νέου έργου. Μοιραστείτε τα πρότυπα με άλλα μέλη της σχεδιαστικής σας ομάδας για να βελτιώσετε τη συνοχή και να αυξήσετε την παραγωγικότητα.

Υποστήριξη Adobe Swatch Exchange:

– Αντιστοιχίστε χρώματα με ακρίβεια, με σχέδια από άλλες εφαρμογές σχεδίασης της Adobe, μέσω του Swatch Exchange (ASE). Εισάγετε ένα αρχείο ASE από τα Adobe Photoshop® ή Illustrator®, ή το Adobe Kuler,® την κοινότητα χρώματος της Adobe, για να αναπτύξετε συμβατά σχέδια, και βοηθήστε τη δημιουργικότητά σας.

Δοκιμαστική έκδοση:

Adobe Fireworks CS5


Adobe Illustrator CS5 - (Αγγλικό):

Εξερευνήστε τα νέα μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά σας με το πιο ολοκληρωμένο σχεδιαστικό εργαλείο.
Δημιουργήστε εξαιρετικά σχέδια για οποιαδήποτε εργασία. Το λογισμικό Adobe Illustrator CS5 χρησιμοποιείται από τους δημιουργικούς επαγγελματίες παγκοσμίως, γιατί παρέχει ακρίβεια και δύναμη.

Χρωματίστε εκφραστικά με τα διανύσματα, σχεδιάστε με προοπτική και πειραματιστείτε στο σχεδιασμό διαδραστικών εικόνων. Κινηθείτε εύκολα από το Illustrator στις άλλες εφαρμογές της Adobe, καθώς και στις on-line υπηρεσίες Adobe CS Live.*
(* Oι υπηρεσίες Adobe CS Live online services προσφέρονται δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση για λεπτομέρειες).

Εργαστείτε αποτελεσματικά και παραδώστε υπέροχη εργασία, κινούμενοι γρήγορα μεταξύ των πολλαπλών ιδεών σας και των άριστων αποτελεσμάτων- αυτών ακριβώς που είχατε κατά νου- με τον ολοκληρωτικό έλεγχο που σας προσφέρει η εφαρμογή.

Δοκιμαστική έκδοση:

Adobe Illustrator CS5


Adobe InDesign CS5 - (Αγγλικό):

Το Adobe® InDesign® CS5 προσφέρει απόλυτο τυπογραφικό έλεγχο κι επιπλέον ένα πλήθος δημιουργικών εργαλείων για το σχεδιασμό, τον ποιοτικό έλεγχο (preflight) της αρτιότητας της εργασίας πριν αποσταλεί για εκτύπωση, διαδικτυακή διανομή ή/και για φορητές συσκευές. Δημιουργήστε πραγματικά διαδραστικές εκδόσεις του περιεχομένου σας με την προσθήκη κινούμενων σχεδίων, ήχου και βίντεο.

Με τα μοναδικά του εργαλεία και τις ενσωματωμένες διαδικασίες για υψηλή παραγωγικότητα, κάνει τη σελιδοποίηση απλούστερη και ταχύτερη. Η υπηρεσία Adobe CS Online* είναι προσβάσιμη κατευθείαν από το InDesign και σας επιτρέπει την ταχύτερη διαδικασία έγκρισης που έχετε φανταστεί.
Οι Adobe CS Live online services προσφέρονται δωρεάν για περιορισμένο χρόνο. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση για λεπτομέρειες

Δοκιμαστική έκδοση:

Adobe InDesign CS5


Adobe Photoshop CS5 - (Αγγλικό):

Το παγκόσμιο πρότυπο για την επεξεργασία εικόνας, Adobe® Photoshop® CS5, σάς βοηθάει να δημιουργήσετε εκπληκτικές εικόνες. Επιλέξτε εύκολα και εφαρμόστε μάσκες σε περίπλοκα περιεχόμενα των εικόνων σας, όπως είναι τα μαλλιά.
Αφαιρέστε οποιοδήποτε στοιχείο της εικόνας σας και δείτε το κενό να γεμίζει αυτόματα, σχεδόν μαγικά! Δημιουργήστε εκπληκτικές high dynamic range (HDR) εικόνες. Ζωγραφίστε με ρεαλιστικές πινελιές και αναμίξεις χρωμάτων. Αφαιρέστε το «θόρυβο», προσθέστε κόκκο και δημιουργήστε βινιέτες, με προηγμένης τεχνολογίας εργαλεία φωτογραφίας.

Εύκολη πρόσβαση στον πυρήνα της επεξεργαστικής ισχύος:

- Πάρτε μόνο τα εργαλεία που χρειάζεστε –όποτε τα χρειάζεστε ακριβώς – όταν εκτελείτε καθημερινές εργασίες επεξεργασίας εικόνας. Οι παλέτες των Adjustments και των μασκών σάς καθοδηγούν στην εφαρμογή τους με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Εξαιρετικά δημιουργικά εργαλεία:

- Εφαρμόστε ρεαλιστικά ζωγραφικά εφέ με τη δυνατότητα ανάμιξης χρωμάτων στον καμβά και δημιουργήστε φυσικές πινελιές. Διαχειριστείτε τις πολλαπλές λήψεις του θέματος που φωτογραφίσατε, για να δημιουργήσετε εκπληκτικής έντασης high dynamic range (HDR) εικόνες. Κινείστε, αφαιρέστε, τεντώστε παραμορφώστε οποιοδήποτε στοιχείο της εικόνας σας.

Προηγμένης τεχνολογίας φωτογραφία:

– Ενοποιήστε εύκολα πολλαπλές φωτογραφικές λήψεις για επεξεργασία HDR με μεγαλύτερη δύναμη, ακρίβεια, και πιστότητα από ποτέ. Μετατρέψτε έγχρωμες φωτογραφίες σε ασπρόμαυρες με νέους τρόπους. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία Dodge, Burn και Sponge που διατηρούν έξυπνα τις λεπτομέρειες του χρώματος και του τόνου.

Βιομηχανικό στάνταρντ για την επεξεργασία εικόνων raw:

- Απολαύστε το κορυφαίο αποτέλεσμα της επεξεργασίας RAW εικόνων με το Camera Raw 6 plug-in, που προσφέρει υποστήριξη για περισσότερα από 275 μοντέλα φωτογραφικών. μηχανών χωρίς την ανάγκη δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας (nondestructive επεξεργασία), ώστε να μπορείτε να πειραματίζεστε χωρίς να καταστρέφεται η αρχική φωτογραφία σας.

Αυτοματοποιημένα εργαλείο σύνθεσης:

- compositing tools - Δημιουργήστε εύκολα μια ενιαία εικόνα από μια σειρά λήψεων που έχουν διαφορετικά σημεία εστίασης, δημιουργήστε χρωματικές παραλλαγές και ελεγχόμενες σκιάσεις ομαλά και επεκτείνετε το βάθος πεδίου του φακού που χρησιμοποιήσατε. Εκμεταλλευτείτε τις ακριβείς ρυθμίσεις και την αυτόματη ευθυγράμμιση των layers .

Ενσωμάτωση με το Adobe Photoshop Lightroom ®:

- Απολαύστε την απόλυτη συνεργασία με το λογισμικό Adobe Photoshop Lightroom (που πωλείται χωριστά), μετακινώντας εύκολα αρχεία από το Lightroom στο Photoshop CS5 για να δημιουργήσετε εικόνες HDR, πανοράματα και αρχεία Photoshop με πολλαπλά layer και αν θέλετε επεξεργαστείτε τα αρχεία σας ξανά στο Lightroom με απόλυτη ακρίβεια.

Αποδοτική Διαχείριση των Μέσων:

- Δείτε και διαχειριστείτε όλα σας τα αρχεία, με το Adobe Bridge CS5. Μετονομάστε τα αρχεία που θέλετε με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία (batch renaming) και επιλέξτε πανεύκολα και γρήγορα τις εικόνες με τις οποίες θα εργαστείτε, χρησιμοποιώντας το Adobe Mini Bridge που μπορείτε να διαμορφώσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ισχυρές επιλογές εκτύπωσης:

- Παράγετε εκπληκτικές εκτυπώσεις σε λιγότερο χρόνο, με αυτοματοποίηση παραμέτρων, δημιουργία των προσωπικών σας ρυθμίσεων μέσω scripting, από το νέο, λειτουργικότερο μενού εκτύπωσης.

Υποστήριξη ευρείας γκάμας μορφών αρχείων:

Εισαγωγή και εξαγωγή εκατοντάδων μορφών αρχείων εικόνας, συμπεριλαμβανομένων των PSD, AI, PDF, NEF, CRW,TIFF, BMP, Cineon, JPEG, JPEG2000, FXG, OpenEXR, PNG και Targa καθώς και βίντεο αρχείων συμπεριλαμβανομένων των 3G, FLC, MOV, AVI, DV Stream, Image Sequence, MPEG-4, και FLV.

Επεκτασιμότητα:

- Προσαρμόστε το Photoshop στις ανάγκες σας και επεκτείνετε τις δυνατότητές του, με τις προσαρμοζόμενες (custom) παλέτες που αναπτύσσονται για την υλοποίηση ιδιαίτερων εργασιών, καθώς και το Adobe Photoshop Marketplace για την αγορά plug-ins τρίτων κατασκευαστών για το Adobe Photoshop, όπως επίσης και το Adobe Community Help για tips και tricks.


Δοκιμαστική έκδοση:

Adobe Photoshop CS5


Adobe Photoshop Lightroom 3.0:

Το Adobe® Photoshop® Lightroom® 3 σας βοηθάει να πάρετε το καλύτερο για τη φωτογραφία σας, είτε τελειοποιείτε μια εικόνα ή ψάχνετε για δέκα, ή επεξεργάζεστε εκατοντάδες ή οργανώνετε χιλιάδες. Δημιουργήστε απίστευτες εικόνες που συγκινούν τους παραλήπτες σας. Πειραματιστείτε άφοβα με τα προηγμένης τεχνολογίας, μη καταστρεπτικά εργαλεία επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων αυτών της μείωσης θορύβου. Διαχειριστείτε εύκολα όλες τις εικόνες σας, και παρουσιάστε την εργασία σας σε κομψά έντυπα, σε ε βίντεο φωτογραφικών διαφανειών με μουσική, και στις δημοφιλείς περιοχές διανομής φωτογραφιών. Όλα αυτά, μέσα από μια γρήγορη, διαισθητική εφαρμογή.

Μη καταστρεπτικό περιβάλλον επεξεργασίας:

- Ελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας, εργαζόμενοι σε ένα μη καταστρεπτικό περιβάλλον επεξεργασίας που σας προτρέπει να πειραματιστείτε. Οι αρχικές εικόνες σας παραμένουν πάντα αμετάβλητες και έτσι είναι εύκολο να αντιστρέψετε τα βήματα ή να σώσετε σε πολλαπλές εκδόσεις οποιαδήποτε φωτογραφία σας.

Εξαιρετική προώθηση εικόνας:

- Πάρτε το απόλυτο, καλύτερο αποτέλεσμα για τις φωτογραφίες σας, με τους προηγμένης τεχνολογίας ελέγχους που συνεργάζονται με αρχεία raw, για περισσότερα από 275 μοντέλα φωτογραφικών μηχανών καθώς επίσης και με JPEG, TIFF, και άλλες μορφές αρχείων. Διενεργήστε με ακρίβεια γενικές προσαρμογές ή διορθώστε συγκεκριμένες περιοχές για να πάρετε ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλετε. Ξεθωριάστε και κάψτε, μετατρέψτε σε ασπρόμαυρο , προσθέστε κόκκο, μειώστε το θόρυβο, ρυθμίστε την οξύτητα, δημιουργήστε βινιέτες και κάντε πολλά περισσότερα.

Διαισθητικό περιβάλλον:

- Γίνετε παραγωγικότεροι και αποδοτικότεροι και απολαύστε την ελευθερία και τη δημιουργικότητα δουλεύοντας με εξαιρετικά εργαλεία, σχεδιασμένα ειδικά για τους φωτογράφους. Το διαισθητικό περιβάλλον και οι έλεγχοι του Lightroom είναι εύχρηστοι και σας επιτρέπουν να ολοκληρώνετε γρήγορα και ομαλά τους ουσιαστικούς στόχους της επεξεργασίας σας.

Βελτιστοποιημένη απόδοση:

- Δείτε τους στόχους σας για τις ψηφιακές σας φωτογραφίες να πραγματοποιούνται γρήγορα και ξοδέψτε περισσότερο χρόνο για τη λήψη και την προώθηση της εργασίας σας. Η απόδοση του Lightroom 3 έχει επιταχυνθεί εντυπωσιακά εξοικονομώντας σας χρόνο από τη λήψη μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαχείριση εικόνας:

- Εκμεταλλευθείτε τη δυνατή συλλογή διαχείρισης εικόνας για να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας, να τις αξιολογήσετε και να τις ονοματίσετε , καθώς και να τις αναζητάτε εύκολα, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα metadata ετικετών και πληροφοριών.

Σημαντική Μείωση του θορύβου (noise reduction):

-Επιτύχετε καταπληκτικά, φυσικά αποτελέσματα από τις εικόνες υψηλού ISO, με την ολοκαίνουργια τεχνολογία μείωσης θορύβου. Δεν θα χρειαστείτε τίποτα περισσότερο από τα ενσωματωμένα εργαλεία του Lightroom 3 ώστε να παίρνετε τις καθαρότερες εικόνες σε οποιοδήποτε ISO.

Ρυθμίσεις με ένα κλικ για πολλαπλές εικόνες:

–Εξοικονομήστε χρόνο κατά την επεξεργασία των φωτογραφιών σας που τραβήχτηκαν κάτω από σταθερές συνθήκες, εφαρμόζοντας τις ίδιες ρυθμίσεις "Εμφάνισης" σε όλες τις εικόνες της ίδιας ομάδας άμεσα, χρησιμοποιώντας τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις ή το χαρακτηριστικό sync.

Πιο ευέλικτη online δημοσίευση:

– Δημοσιεύστε τις εικόνες σας και επιλέξτε τις online υπηρεσίες διανομής, απευθείας μέσα από τη βιβλιοθήκη του Lightroom (μπορεί να απαιτούνται τρίτων κατασκευαστών plug-ins). Παρουσιάστε την εργασία σας και διατηρήστε το χαρτοφυλάκιο σας στο διαδίκτυο ευκολότερα από ποτέ.

Ταχύτερη απόδοση και στις δύο πλατφόρμες:

- Επιταχύνετε την επεξεργασία των εικόνων σας και εκμεταλλευτείτε την υποστήριξη 64-bit και στις δύο πλατφόρμες. Χρησιμοποιήστε τις προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης μνήμης των πιο πρόσφατων λειτουργικών συστημάτων Mac OS και Windows®.

Develop presets:

– Εξοικονομήστε χρόνο με άμεση εφαρμογή των πιο αγαπημένων εμφανίσεων των εικόνων σας. Όταν τελειοποιήσετε μία εμφάνιση που προτιμάτε –π.χ. μια έντονη αντίθεση του ασπρόμαυρου εφέ ή μία χρωματική εμφάνιση super-saturated - απλά αποθηκεύστε τίς ρυθμίσεις ως προκαθορισμένες (presets) και εφαρμόστε τις σε άλλες φωτογραφίες οποιαδήποτε στιγμή. Πολλές προκαθορισμένες ρυθμίσεις (presets) συμπεριλαμβάνονται με το Lightroom, και χιλιάδες περισσότερες είναι διαθέσιμες από την αναπτυγμένη παγκόσμια κοινότητα των φωτογράφων Lightroom και των εμπειρογνωμόνων.

Εύκολη διανομή φωτογραφικών διαφανειών βίντεο με μουσική:

– Δείξτε τις εικόνες σας στους πελάτες, τους φίλους ή την οικογένεια με περισσότερο στιλ και χάρη, χρησιμοποιώντας κομψές φωτογραφικές διαφάνειες σε slide shows με μουσική. Τα slide shows είναι εύκολα να τα δημιουργήσετε και μπορείτε να τα μοιραστείτε με ευκολία, εξάγοντας τα ως βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Αλυσιδωτή Λήψη:

– Εισάγετε άμεσα και δείτε τις εικόνες σας καθώς τις τραβάτε με συνεχείς λήψεις διαθέσιμη σε επιλεγμένες κάμερες. Χρησιμοποιήστε τη για να κάνετε έναν άμεσο, ιδιαίτερα λεπτομερή έλεγχο της λήψης σας, του φωτισμού ή της οργάνωσης των λήψεων ή απλά πάρτε άμεσα την αναθεώρηση από τους πελάτες ή τα θέματα.

Ολοκληρωμένη ενσωμάτωση με το Photoshop:

– Επιλέξτε μία ή πολλαπλές φωτογραφίες και στη συνέχεια ανοίξτε τις στο Adobe Photoshop για λεπτομερή επεξεργασία, σε επίπεδο pixel ή για να δημιουργήσετε ένα πανόραμα από πολλαπλές φωτογραφίες, μια υψηλής ευκρίνειας φωτογραφία, ή ένα αρχείο πολλαπλών layers. Αφού κάνετε την επεξεργασία στο Photoshop, δείτε τα αποτελέσματα αμέσως, πηγαίνοντας πίσω στο Lightroom.

Δοκιμαστική έκδοση:

Adobe Photoshop Lightroom 3.0


Κείμενα: Από αναζήτηση στο διαδύκτιο.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)