Doodle 4 Google 2013: «Η Ελλάδα μου» (Πρώτη - Τρίτη Δημοτικού). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMvlZluWhjmvMDRFLLHKCjoStTrAfLfVwLmll24Wh1_4ZpfB9tceb2tg00blyd141v3lqnDTywYX-FaGNfpvxibQ3up5nLjzY1WAXF5DKF9-zJBRGEbGq5aRq6kv-jNDjPm-s15oEr60I/s72-c/Doodle_4_Google_2013_proti-triti_dimotikou.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Doodle 4 Google 2013: «Η Ελλάδα μου»: Παρουσίαση των έργων των μαθητών της Πρώτης, Δευτέρας και Τρίτης Δημοτικού, για το Doodle (λογότυπο της Google) εμπνεόμενοι από την Iστορία και τις φυσικές ομορφιές της Χώρας μας.

Η Ελλάδα μου:


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΕΛΑ, 2/θέσιο Πειραματικό Σχολείο Πατρών.

Όταν ακούω 'Ελλάδα' σκέφτομαι τους αρχαίους Έλληνες και τον πολιτισμό τους και τη θάλασσα μας με τα καταγάλανα νερά της. Η κουκουβάγια σύμβολο της Αθηνάς συμβολίζει την Αθήνα και την νίκη.

Τα πλοκάμια του Google:


ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ, Δημοτικό σχολείο Δήμαινας (Αργολίδας).

To google μπήκε στη θάλασσα όπως στην ζωή μας.

Η ανοιξιάτικη Ελλάδα:


ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ, 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Καράτουλα Ν. Ηλείας.

Τώρα την άνοιξη τα δέντρα είναι γεμάτα άνθη και ο κήπος μας έχει πολύχρωμα λουλούδια. Θα έρθει και το Πάσχα και θα πηγαίνουμε στην εκκλησία και την Ανάσταση θα ανάψουμε τη λαμπάδα μας.

Η ελληνική φύση:


ΠΟΥΡΙΚΗ, 1ο Πειραματικό Δημοτικό Θεσσαλονίκης.

Ένα ξεχωριστό doodle που περιγράφει την παραδοσιακή ελληνική φύση.

Η ελληνική φύση στο Google:


ΑΜΑΛΙΑ ΠΙΛΙΝΤΣΙ, Δημοτικό σχολείο Αγίου Αρσενίου (Νάξος).

Έχω κάνει μια μηλιά, δίπλα της έχω κάνει μια πεταλούδα. Έχω φτιάξει μια παραλία με πολλή άμμο και ένα δίσκο με ελληνικά φρούτα. Δίπλα έχει και ελιές. Τέλος έχω φτιάξει την ελληνική σημαία.

Η πατρίδα μου:


ΑΝΝΙΤΑ ΟΜΕΡΙ, 18ο Δημοτικό Αμαρουσίου.

Το doodle μου έχει σχέση με την Ελλάδα. Εγώ έφτιαξα ένα καραβάκι και μια πασχαλίτσα. Έναν ήλιο. Δυο χρυσόψαρα με ένα δέντρο και μια σημαία και τρία φρούτα πορτοκάλι, μήλο και κεράσι.

Μύθοι παντοτινοί:


ΜΑΡΘΑ ΔΙΓΚΑ, 1ο Δημοτικό Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.

Ο Οδυσσέας, ο Ηρακλής και ο Αχιλλέας ψάχνουν το κέρας της Αμάλθειας που γεννάει όλα τα αγαθά με όπλα τους το δόρυ και τη λύρα για να το χαρίσουν σε όποιον το χρειάζεται. Έτσι και η Ελλάδα γενναιόδωρα χαρίζει τους μύθους της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η άνοιξη στην Ελλάδα:


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟ\ΥΛΟΣ, 6/θέσιο Δημοτικό Καράτουλα Ν. Ηλείας.

Η εξοχή μας είναι τόσο όμορφη τώρα την άνοιξη. Έχω ζωγραφίσει τον αγρό με τις ελιές μας και τα κεράσια μας, πρασινάδες και λουλούδια και το Πάσχα με την νουνά μου.

Η άνοιξη στην Ελλάδα:


ΒΕΝΕΤΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΙΔΗ, 1ο Δημοτικό Αισωνίας-Διμηνίου (Βόλος).

Όλα στην Ελλάδα είναι όμορφα την άνοιξη: ήλιος, λουλούδια, πεταλούδες, πασχαλίτσες. Μου αρέσει η άνοιξη γιατί μπορώ να παίζω ελεύθερα έξω.

Η Σαντορίνη:


ΜΑΡΙΑ-ΖΩΗ ΔΕΛΕΝΙΚΑ, 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης.

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου. Ανήκει στις Κυκλάδες. Την επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες άνθρωποι για να θαυμάσουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, την καλντέρα και την απέραντη θέα του γαλάζιου Αιγαίου από την Όια και το Ημεροβίγλι. Οι Φάγκοι την ονόμασαν 'Σάντα-Είρηνα' από ένα παρεκκλήσι της Αγίας- Ειρήνης.

Η Ελλάδα μου το καλοκαίρι:


ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΟΥΛΟΥΚΑ, 13ο Δημοτικό Νέου Ηρακλείου.

Ζωγράφισα την Ελλάδα το καλοκαίρι. Τον όμορφο βυθό της με την πλούσια ζωή του, τον ήλιο μας και το φεγγάρι μας που λάμπουν και την μοναδική αρχιτεκτονική των όμορφων νησιών μας. Αυτή είναι η Ελλάδα μου το καλοκαίρι.

Το Google μέσα στην λίμνη:


ΕΙΡΗΝΗ ΚΥΛΙΤΗ, 6ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης.

Μέσα στη ζωγραφιά μου υπάρχουν: μια λίμνη που μέσα της έχει μια θάλασσα, έναν ήλιο, έναν κήπο με λουλούδια, έναν τσολιά, μια ελιά και την Ελληνική μας σημαία

Η Ελλάδα διαχρονικά:


ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΤΑΤΕΓΑ, 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Η περικεφαλαία συμβολίζει τους αγώνες, για την ειρήνη και την ελευθερία. Η εκκλησία συμβολίζει την πίστη στην θρησκεία και την ορθοδοξία. Η ελιά συμβολίζει την ειρήνη. Η γάτα συμβολίζει την παιχνιδιάρικη πλευρά της ζωής. Η σημαία συμβολίζει την ελευθερία και τον θάνατο. Το χελιδόνι συμβολίζει τις αλλαγές των εποχών και μιας νέας αρχής.

Η χώρα με τα χίλια χρώματα:


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ, 2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης.

Η Ελλάδα είναι η χώρα μου και είναι πολύ όμορφη και χρωματιστή. Έχει γαλάζιες θάλασσες, έναν χρυσό ήλιο, πράσινα δέντρα και ελιές που μ' αυτές κάνανε στεφάνια. Έχει καράβια, ψαράκια, άγκυρες αλλά και πολλά αρχαία. Έχει και ιππόκαμπος που είναι το αγαπημένο μου ζωάκι.

No crisis will change my Greece:


ΧΑΡΑ- JOY KAMPRANI, Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας (Ηράκλειο- Κρήτη).

The boats smoothly sail around the crystal clear sea as the sun glitters on the water. To refresh ourselves we eat watermelon. While the octopus hands in the sun to dry, the adults sometimes need a drink of coffee. Goats produce milk which stinks. No crisis will change my Greece.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)